Over YellowBrain

YellowBrain ben ik, Gijs de Bakker. Ik ben al mijn hele leven bezig met muziek en geluid. Als 3-jarig jongetje danste ik al op het ritme van hoge hakken die op straat voorbij kwamen en maakte ik opnamen met een grote bandrecorder. Op mijn tiende volgde de gitaar en later nog vele andere instrumenten. Een carrière in de muziek ging ik echter nooit achterna. In plaats daarvan koos ik voor het vak van leren en ontwikkelen.

Ondanks een mooie carrière in het onderwijsonderzoek en later een corporate Learning & Development-omgeving, bleef de passie voor muziek en creativiteit op de achtergrond smeulen. Met een op het ‘oor’  onschuldige opname van mijn eigen band, wakkerde ik ongemerkt weer een vuurtje aan. Een vuurtje dat in de loop van 2015 zorgde voor de start van YellowBrain.

Met YellowBrain richt ik me op alles waarbij muziek en geluid een bijdrage kan leveren om doelen te bereiken. Dat varieert van audio branding om een organisatie-identiteit te versterken, via muziek bij leertrajecten om de leerbeleving te vergroten, tot goede geluidsopnamen. Heb je andere behoeften waar muziek een rol zou kunnen spelen? Ik denk graag met je mee. Ik geef advies, componeer en produceer muziek en geluid op maat. Kijk op de pagina met voorbeelden voor voorbeelden van werk voor verschillende klanten.

YellowBrain is naast deze specifieke focus ook in te schakelen voor interim opdrachten op het vlak van organisatie- en learning & development advies-, (project)management-, trainings- en schrijfopdrachten.