Geluidsopname

Ik zou wel een opname van mijn band willen, maar dat is zo duur!
Lekker aan het repeteren, maar heeft de buitenwereld jullie nog nooit gehoord? Wil je optreden in kroegen en podia, maar heb je niet meer dan een telefoonopname om ze over te halen? Tijd om een demo op te nemen! De stap naar een studio-opname is duur. En misschien ook wel wat spannend. Kies daarom voor een opname van YellowBrain op je eigen locatie. Voor 175 euro heb je al een professioneel klinkende demo!

Hoe werkt het?
YellowBrain komt naar jouw eigen repetitieruimte toe met een mobiele studio en neemt je bandje op terwijl jullie repeteren. Door gebruik van speciale apparatuur is de voorbereidings- en nabewerkingstijd zeer beperkt, waardoor een scherpe prijs mogelijk is (in een studio betaal je al gauw het dubbele). Kort na afloop van de opnamesessie ontvang je op CD of via SoundCloud je afgemixte demo. Klaar om te delen met de wereld!

Hoe klinkt het?
Beluister hier enkele demo-opnamen die ik van mijn eigen coverband The Paradigms heb gemaakt. De demo’s zijn opgenomen in onze eigen repetitieruimte met aparte microfoons voor alle zang, instrumenten en drums. Zo kan jouw opname ook klinken!

Wat kost het?
In een studio ben je al snel enkele honderden euro’s kwijt. Een demo-opname bij YellowBrain kost 175 euro. Deze prijs is gebaseerd op een repetitie van 2 uur, en is inclusief opbouw en nabewerking, exclusief reiskosten. Heb je een langere set? Dan spreek ik graag een prijs op maat met je af. De reiskosten zijn 19ct per kilometer.

Interesse?
Heb je interesse in een opname? Of wil je eerst meer weten? Mail of bel dan met YellowBrain:

  • mail: gebruik het contactformulier via de contact-link rechtsboven.
  • tel: 06-18154242